26.10.2017  |  Kommunikation

Syv virksomheder er nomineret til CSR Rapporteringsprisen 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med CSR Rapporteringsprisen 2017 har dommerpanelet nomineret A.P. Møller-Mærsk, Ørsted (DONG Energy), Færch Plast, Novo Nordisk, Palsgaard, VandCenter Syd og Velux for deres rapportering om samfundsansvar. H.K.H Kronprinsessen kårer vinderne i dag.

Med CSR Rapporteringsprisen sætter FSR - danske revisorer fokus på god praksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR) i bred forstand. Vi ønsker årligt at hylde danske virksomheder, der udmærker sig med tillidsvækkende rapportering af høj kvalitet, der skaber transparens om virksomhedens samfundsansvar og værdiskabelse, og som kan være til inspiration for andre virksomheder. Prisen har løbende udviklet sig, og i år er det 23. gang, at FSR – danske revisorer uddeler prisen.

CSR Rapporteringsprisen 2017 indeholder tre priskategorier for bedste rapportering om samfundsansvar. Desuden anerkender vi i år virksomheder, der udmærker sig ved deres rapportering om FN’s Verdensmål. Priserne bliver uddelt i dag den 26. oktober, 2017, i forbindelse med konferencen ”Ansvarlig ledelse - om ansvar og tillid i en verden i hastig forandring”.

Læs her om priserne, de syv nominerede, kriterierne og dommerpanelet

Læs her pressemeddelelsen vedr. H.K.H. Kronprinsessens deltagelse

Læs her om konferencen

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere