06.05.2021  |  Klima, miljø og energi

Tøver din virksomhed også, når det kommer til klimaet?

Indhold fra partner Hvad er dette?

89% af de danske virksomheder endnu ikke gået i gang med at reducere deres klimaaftryk. Hvordan kan man ændre på det tal – som leder, medarbejder eller ekstern konsulent? Det dykker en ny publikation ned i.

De færreste identificerer sig i dag som klimatøvere, men alligevel er 89% af de danske virksomheder endnu ikke gået i gang med at reducere deres klimaaftryk. Hvordan kan man ændre på det tal – som leder, medarbejder eller ekstern konsulent? Det dykker en ny publikation ned i.

Tre tendenser spænder ben for klima-initiativer

Vi har spurgt nogle af dem, der sidder med beslutningskompetencen i danske virksomheder om, hvorfor de endnu ikke har sat klima-initiativer i gang endnu, og vi ser tre tendenser:

  • Økonomiske argumenter – ”Det er for dyrt for os lige nu”
  • Psykologiske barrierer – ”Gør det overhovedet en forskel?”
  • Praktiske forbehold – ”Vi ved ikke, hvor vi skal starte”

Uanset hvor I som virksomhed befinder jer i forhold til de tre barrierer, så kan I rykke ved dem – som medarbejder, leder eller ekstern konsulent.

Få tips og vejledning

I publikationen Gør den klimatøvende virksomhed grøn kan du få tips og vejledning til, hvordan du kan rykke ved en virksomhed, der endnu ikke er trukket i det grønne arbejdstøj.

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere