17.09.2015  |  Kommunikation

Tillykke til vinderne af CSR Prisen 2015 - oplev dagen i ord og billeder

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR - danske revisorer ønsker endnu engang tillykke til vinderne af CSR Prisen 2015. H.K.H. Kronprinsessen uddelte priser for bedste CSR-rapport til hhv. Carlsberg Group, Maersk Drilling og Palsgaard og for bedste integrerede rapport til Novo Nordisk. Se glimt fra dagen og læs mere om de vindende rapporter.

På vegne af FSR - danske revisorer uddelte H.K.H. Kronprinsessen CSR Prisen 2015 den 7. september, 2015, på Børsen i København.

Formand for FSR – danske revisorers CSR-udvalg, Birgitte Mogensen siger om de vindende CSR-rapporter fra Carlsberg Group, Maersk Drilling og Palsgaard: ”En af de ting, der er fælles for prisvindernes rapporter er, at der er en klar sammenhæng mellem virksomhedernes CSR strategi, politikker og målsætninger. Samtidig ser vi en udvikling hvor CSR drives af virksomhedens forretningsstrategi - til gavn for både egen vækst, risikostyring og for en bæredygtig samfundsudvikling”.

Novo Nordisk løb med prisen for bedste integrerede rapport. Her udtaler administrerende direktør i FSR – danske revisorer, Charlotte Jepsen: "Jeg er meget glad for at vi i år har sat fokus på fremtiden ved at hylde årets bedste integrerede rapport. Virksomhedernes rapportering er i bevægelse, og vi oplever en større og større efterspørgsel efter information som dækker både finansiel og ikke-finansiel værdi i virksomhederne. Derfor har vi valgt at anerkende fremtidens rapportering med en selvstændig pris”.    

Stor tak til alle de virksomheder, der har bakket om op CSR Prisen 2015 og til de mere end 300 deltagere, som var med til CSR-konferencen og prisoverrækkelsen.

Se video fra prisoverrækkelsen her

Læs mere om CSR Prisen 2015 og prisvinderne her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere