30.04.2008  |  Strategi & ledelse

Ubegrænset GIS til Aalborg

For fremtiden vil alle Aalborg Kommunes syv forvaltninger kunne drage nytte af den geografiske informations teknologi...

For fremtiden vil alle Aalborg Kommunes syv forvaltninger kunne drage nytte af den geografiske informations teknologi, ArcGIS, fra Informi GIS, uden at skulle tænke på anskaffelsesprisen af de enkelte produkter. Informi GIS lancerede for nyligt en ny type aftale, der er skræddersyet til kommuner, som ønsker at drage nytte af GIS i flere forvaltninger.

”Vi har med vores nye aftaletype, kaldet Enterprise Licens Agreement, ønsket at gøre det nemt og fleksibelt for kommuner, der skal bruge mange licenser og ønsker at udbrede GIS i flere forvaltninger,” fortæller account manager, Jens Holt.

Aalborg Kommune har brugt ArcGIS i adskillige år, og det var ønsket om at udbrede det til flere forvaltninger, som var motivationen for at indgå den fleksible licensaftale med Informi GIS.

”Vi har valgt at indgå licens aftalen med Informi GIS, fordi det giver os mulighed for at øge brugen af geografiske informations systemer (GIS) overalt i Aalborg Kommune og samtidig fastholde en solid, ensartet systemplatform. ArcGIS er et godt redskab for sagsbehandling i bred forstand til formidling, bearbejdning og lagring af geografiske data. Samtidig lægger vi vægt på, at aftalen på lidt længere sigt vil være en økonomisk fordel,” siger Torben Elin fra Aalborg Kommune.

Mere fra Kristina

Kristina Øby Pedersen

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere