14.03.2016  |  Strategi & ledelse

Universitet tilbyder verdens første master i cirkulær økonomi

Det engelske universitet Cranfield University vil tilbyde en masteruddannelse i cirkulær økonomi.

Cirkulær økonomi har længe været hot talk i branchen. Og nu vil et engelsk universitet så gøre snakken endnu mere aktuel. Som det første universitet i verden vil Cranfield University nemlig tilbyde en master i cirkulær økonomi. Det skriver edie.net. 

Læs også: Flere virksomheder ser lyset i den cirkulære økonomi

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kurset, der får titlen Technology, Innovation and Management for a Circular Economy, er et deltidskursus, der kombinerer forelæsninger med digitale webinar.

Deltagerne på kurset vil blandt andet blive klogere på, hvordan virksomheder kan indføre alternative modeller, der gør op med nuværende forretnings- og økonomimodeller.

Læs også: Bæredygtighed er en cirkulær størrelse

Kurset er åbent for indskrivning i oktober 2016 og sigter efter at uddanne fremtidens fagfolk inden for bæredygtighed og ressourceeffektivitet. 

Læs mere om uddannelsen på universitetets hjemmeside.

-SSM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere