Vækst

Strategi & ledelse

Dansk Retursystem skruer op for ambitionerne: De sidste 10 pct. skal med

Dansk Retursystem har besluttet at skrue op for ambitionerne. Virksomheden ønsker at øge antallet af flasker og dåser, der kommer retur, selv om returprocenten allerede ligger på 90. Industrien efterspørger genanvendte materialer af høj kvalitet, og forbrugerne efterspørger fokus på bæredygtighed. De sidste 10 pct. udgør omkring 140 millioner emballager årligt – omregnet betyder det en yderligere besparelse på 10.200 tons råstoffer og 14.300 tons CO2.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Bayer anerkendt for bæredygtig forretningspraksis

Årsskiftet nærmer sig og det samme gør endnu et fuldendt år på 'the Dow Jones Sustainability World Index' for Bayer, der er inkluderet på bæredygtighedsindekset for 18. år i træk.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Cirkulær økonomi skal redefinere vækst

Der er store muligheder i den cirkulære økonomi, men virksomhederne skal være klar til at omstille sig, herunder på de indre linjer, påpegede en repræsentant for Ellen MacArthur Foundation, da HP præsenterede sine tanker på området.

Samfund

Cirkulært design – en vej til vækst?

Design er til stede i alle led af den cirkulære økonomi. Derfor kan en designtilgang til de cirkulære principper være med til at skabe vækst for danske SMV’er, lyder det fra Designrådet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere