05.02.2021  |  Klima, miljø og energi

Vejledning i transformationsprocesser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny vejledning skal guide SMV'er sikkert gennem komplekse forandringsprocesser inden for digitalisering, service og bæredygtighed.

Mange danske SMV’er støder på udfordringer, når de skal gennemføre større forandringsprocesser, der går på tværs af organisationen.

Det kræver ofte, at virksomheden helt skal gentænke sine grundlæggende strukturer, værdisæt og processer.

I en ny vejledning hjælper vi virksomhederne med at få sat ord på begreberne og kommer med gode råd til forandringsprocessen. Vejledningen har især fokus på tre overordnede temaer: Digitalisering, Service og Bæredygtighed.

Vejledningen er baseret på erfaringerne fra mange års samarbejde med danske virksomheder i livsstils- og designbranchen. Den er udgivet i regi af Innovationsnetværket Lifestyle and Design Cluster og er skrevet af Strategisk Designer Jørgen Rasmussen fra Alexandra Instituttet.

Hent vejledningen her – den er gratis!

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere