22.11.2021  |  Klima, miljø og energi

Vi ønsker at tage ansvar og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Derfor er vi medlem af Green Building Council Denmark, byggebranchens egen medlemsorganisation

Green Building Council Denmark arbejder med at dele viden om bæredygtighed i byggebranchen, ved at tilbyde uddannelse, og ved at certificere byggeprojekter.

På den måde dokumenteres bæredygtigheden i byggeriet og det er ikke længere bare ord.

For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.

Det omsætter vi ved at arbejde målrettet, indenfor de områder, hvor vi mener vi har den største indflydelse og mulighed for at yde et positivt bidrag.

Fagerhult udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Vi arbejder med områder indenfor produktion, investeringer, sociale aspekter og tekniske innovationer.

Som global aktør på markedet har vi et stort ansvar, og det tager vi alvorligt, derfor er FN's verdensmål for bæredygtig udvikling retningsbestemmende for vores bæredygtighedsarbejde og for, hvordan vi bidrager til samfundet. 

Vi har udviklet konfigurator til tilpasning af vores armaturer. Der gør at vi kan producere dem on demand for at spare ressourcer, energi og materialer. Processen bliver kortere og mere systematisk, og vi producerer ikke armaturer, der ikke er brug for.

Alle armaturerne har en materialedeklaration, hvor man kan se, hvilke materialer de er lavet af, og hvordan de transporteres fra os.

Læs mere om vores bæredygtigheds arbejde her: Bæredygtighed - Fagerhult (Danmark)

Green Building Council Denmark er en uafhængig non profit-organisation, som administrerer DGNB-systemet i Danmark.

Læs mere om Green Building Council Denmark her: Green Building Council Denmark (dk-gbc.dk)

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

FagerhultVi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs.Med vores omfattende viden om belysning ogvores brede sortiment får du en partner til hele projektet.Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed.Det gælder både roduktion, investeringer, sociale aspekter ogtekniske innovationer.Vi elsker ly…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere