19.03.2018  |  Klima, miljø og energi

Vi fejrer FSC® Ugen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

I uge 12 (d. 19.-25. marts), sætter vi traditionen tro, sammen med danske NGO’er, virksomheder og organisationer, fokus på FSC-mærket og vigtigheden af at passe på verdens skove.

FSC ugen sætter spot på FSC-mærket, og hvordan man kan gøre en forskel for verdens skove, ved at vælge FSC når man køber træ- eller papirprodukter.

I FSC ugen 2018 deltager 24 NGO’er, virksomheder og organisationer herunder blandt andet WWF Verdens naturfonden, Søstrene Grene, Verdens Skove, Horn, Red orangutangen, FDB Møbler og STARK, som alle sætter fokus på skovene og netop deres engagement i FSC.

Gør en forskel med FSC

”Verdens skove er under pres, men udviklingen kan vendes, hvis vi alle hjælper til. FSC-mærket er verdens mest ambitiøse mærke til bæredygtig skov og en sikkerhed for, at træet stammer fra bæredygtige skove, hvor natur og dyreliv beskyttes og hvor der tages hånd om indfødte, lokalbefolkninger og de mennesker som arbejder i skovene. Ved at vælge FSC-mærkede træ- og papirprodukter kan alle være med til at gøre en forskel for verdens skove, og hjælpe med at sikre at der er skov til fremtidige generationer,” udtaler Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.

FSC Ugen 2018

Igen i år sætter vores engagerede samarbejdspartnere skovene på dagsordenen, og forbrugerne vil derfor støde på FSC-mærket lidt oftere end normalt. I årets FSC uge deltager 24 NGO’er, virksomheder og organisationer, som alle på forskellig vis, vil bidrage til at synliggøre FSC-mærket i butikker, aviser og på de sociale medier.

Find mere information på FSC Ugens hjemmeside: www.fscugen.dk

Tags: FSC Danmark

Mere fra FSC Danmark

FSC Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - en international certificerings- mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem udformning af aktiviteter, politisk arbejde og oplysning til udvalgte målgrupper.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere