16.11.2021  |  Klima, miljø og energi

Vi oplever en bæredygtig acceleration – gør du også det? – Se eller gense #CSRdag2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dansk Erhverv, FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen afholdte mandag d. 26. oktober 2021 den traditionsrige #CSRdag2021 – i år med fokus på bæredygtig acceleration. Du kan nu se eller gense konferencens sessioner og lade dig inspirere af dagens keynote speakers, panelisternes debatter samt høre motivationerne for CSR Prisen 2021.

Den bæredygtige omstilling er i fuld gang, og den tiltager kun i fart. Virksomheder, organisationer og offentlige aktører oplever store bæredygtighedsrisici og -muligheder samt radikale regulatoriske forandringer. Samtidig skal de også håndtere efterslæbet fra en pandemi, der skaber mange forskellige forretningskritiske situationer. Danske virksomheder og organisationer står også overfor en kæmpe udfordring med at implementere bl.a. nye rapporteringskrav og kommende krav til due diligence for menneskerettigheder og miljø. Samtidig er der endnu ikke én fælles metode til at måle og rapportere på virksomhedernes ESG-performance. Og nedtælling imod 2030 og verdensmålenes indfrielse er i gang. Men med tilpas beslutsomhed og transparens kan udfordringer vendes til muligheder.

På årets #CSRdag2021 satte vi derfor politikere, virksomheder, organisationer og fagfolk stævne for at blive klogere på, hvilke must wins der er afgørende for, at vi sammen kan skabe og fastholde momentum for en bæredygtig grøn og social acceleration, hvor vi får alle med ombord.

Se alle 4 sessioner fra CSRdag2021 her.

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere