09.08.2017  |  Strategi & ledelse

Virksomheder og erhvervsskoler forpligter sig til at bruge bæredygtighedsmålene aktivt

En række virksomheder og erhvervsskoler har forpligtiget sig til at inddrage FN’s mål for bæredygtig udvikling i arbejde, strategi og undervisning.

Flere end 660 virksomheder og videregående erhvervsskoler med ledelsesuddannelser har forpligtiget sig til aktivt at bruge FN’s bæredygtighedsmål i deres arbejde med det formål at skabe endnu bedre og mere bæredygtige virksomhedsledere.

Det blev meldt ud i sidste måned i forbindelse med markeringen af tiårsjubilæet for FN-initiativet ’The Principles for Responsible Management Education’ (PRME), der består af seks værdier og principper for ledelsesuddannelse. Initiativet er i dag den mest omfattende, organiserede forbindelse mellem FN og erhvervsskoler og har som formål at forbedre lederuddannelser, research og thought leadership ved at inddrage de 17 bæredygtighedsmål.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Brugte skoletasker skal hjælpe udsatte børn til et bedre liv

De flere hundrede virksomheder og uddannelsesinstitutioner fra 83 lande, der har valgt nu at følge de rammer PRME har sat endnu tættere, vil i praksis engagere sig i bæredygtighedsmålene ved konkret at tage udgangspunkt i dem i undervisning, research og det de kalder "thought leadership".

Læs mere om initiativet her og PRME’s arbejde her.

-CHM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere