14.03.2019  |  Klima, miljø og energi

Virtuel karrieremesse med fokus på verdensmålene

Der er en ny måde at kommunikere jeres virksomheds engagement i FN’s verdensmål og rekruttere unge talenter på tværs af universiteter—helt gratis.

Onsdag d. 20 marts afholder Graduateland deres Sustainability Virtual Career Fair, hvor virksomheder kan møde universitetsstuderende og nylige dimittender, der brænder for en karriere inden for bæredygtighed. Fælles for kandidaterne er, at de alle er universitetsuddannede og interesserede i at arbejde for virksomheder, der har blikket rettet med FN’s verdensmål.

“Vi kan se hvordan flere og flere af de unge talenter går målrettet efter jobs hos NGO’er eller virksomheder med en seriøs CSR-profil. De er skeptiske over for de virksomheder hvis ambitioner kun handler om bundlinjen, og søger i stedet arbejde med mening og purpose,” siger Mattias Lagerstedt fra Graduateland, som er projektstyrer for karrieremessen.

Graduateland er en jobformidlingsportal med fokus på studerende og nyuddannede. De gik i luften i 2010 og dækker både Danmark og en række lande i Europa.

Karrieremesse med fokus på verdensmålene
Derfor har Graduateland arrangeret en såkalt virtuel karrieremesse med fokus på bæredygtighed og FN’s verdensmål. Her kan virksomheder med en bæredygtig profil møde unge universitetstalenter, som deler deres værdier.

Eventet afholdes i samarbejde med samtlige danske universiteter, en hel del europæiske universiteter, og promoveres også af organisationer som Oikos, Sustainable Influencers og Dansic.

På deltagerlisten står både Greenpeace, United Nations Development Programme, Premium Concept, Workday, UNOPS, Ghana Greentech Academy og mange andre virksomheder, som får mulighed for at rekruttere og netværke med de +1.000 kandidater som allerede har skrevet sig op til eventet.

Graduateland omtaler eventen som 2en oplagt mulighed for at brande jeres virksomhed i forhold til verdensmålene og føre en-til-en samtaler med dygtige kandidater—direkte fra jeres egne kontorstole”.

Hvordan fungerer Virtual Career Fair i praksis? 
Virksomheder kan opretteren såkaldt “standplads” online, og uploade en oversigt over de karrieremuligheder de tilbyder. Derudover kan de angive lige netop de verdensmål, som deres virksomhed kæmper for at indfri; om det er at redde verden fra sult, sikre lige adgang til kvalitetsuddannelser, eller et af de 15 andre verdensmål.

Herfra er der fri bane til at chatte med kandidater over en periode på tre timer og måske rekruttere dem, der passer til behov og profil.

Praktisk information
Sustainability Virtual Career Fair (online event)
Onsdag d. 20. Marts 2019, kl. 13.00-16.00.

Tilmeld jeres virksomhed her.

Har I spørgsmål til arrangementet? Skriv en email til careerfair@graduateland.com
 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere