Webinar: Vi sætter madspild og -tab på menuen

Den 17. april 2024 kan du blive meget klogere på emnet, når vi afholder webinar for alle interesserede.

Foto: Webinar den 17. april 2024, Vi sætter madspild og tab på menuen

Madspild er en af de store synder inden for opnåelse af en bæredygtig udvikling, og ifølge Fødevarestyrelsen ender ca. 814.000 tons mad i skraldespanden hvert år. 2/3 af madspild stammer fra forskellige led i fødevarebranchen, og resten kommer fra de danske hjem.
 

Hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, så har alle en rolle i at være med til at reducere madspild og bidrage til en bæredygtig fremtid. Men er der enighed i, hvordan man definerer madspild og -tab, og kan man overhovedet stole på tallene, hvis der ikke er enighed i definitionen? Det og meget mere kan du blive klogere på den 17. april, hvor vi afholder webinar for alle interesserede. 
 

Som deltager på webinaret bliver du meget klogere på:

  • Hvordan defineres madspild og -tab?
  • Hvordan måles madspild og -tab?
  • Hvordan sikres det, at der bliver enighed omkring en anerkendt definition?
  • Hvor i fødevarekæden foregår det største spild?
  • Hvad kan du og din virksomhed gøre for at mindske madspild og udover en bedre samvittighed potentielt også spare penge

Hvem bør deltage?
Webinaret er for dig, der arbejder professionelt med fødevare, bæredygtighed og socialt ansvar, og som ønsker at vide mere om madspild.
 

Tilmeld dig webinaret her...

21.01.2025Bureau Veritas

Sponseret

Root Cause Analysis (RCA): Find årsagen og undgå gentagelser

09.01.2025Bureau Veritas

Sponseret

Tag næste skridt: Bliv certificeret Lead Auditor på kun 5 dage

07.01.2025Bureau Veritas

Sponseret

Få konkrete værktøjer og sparring til dine interne audits

17.12.2024Bureau Veritas

Sponseret

Forstå de nye ISO-krav om klimaændringer

16.12.2024Bureau Veritas

Sponseret

Kickstart 2025 med nye kompetencer inden for kvalitetsledelse

24.10.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD-rapportering