08.09.2020 | Klima, miljø og energi
WORKSHOP: Bedre køkkenprocent gennem bedre udnyttelse af råvaren!
Indhold fra partner Hvad er dette?
Går du med tanker om bæredygtig drift i dit storkøkken eller restaurant, så har REFOOD Mærket det helt rigtige event til netop dig!
Den 6. Oktober 2020 kl. 10-12 inviterer REFOOD Mærket til workshop hos Landbrug og Fødevarer - Det store mødelokale, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København. Her vil du møde Marco Hultmann og Rune Friberg, som er hjernerne bag bogen "Retake Your Food Waste".
Marco, som er tidligere køkkenchef på Biomio Organic Bistro i København har i de sidste år skabt en bæredygtig produktion med rigtig gode resultater. Foreningen REFOOD Mærket har sammen med Rune, der er daværende ejer af bistroen, samlet erfaringerne i bogen "Retake Your Food Waste", der er blevet en succesfuld kickstarter og værktøjshåndbog for andre i branchen med tanker om bæredygtig drift i storkøkkener.
Til workshoppen vil du kunne nyde godt af Marco og Runes mange erfaringer med at skabe en bæredygtig produktion, mens du samtidig får muligheden for at møde fødevareproducenter, der leverer produkter og løsninger, som også understøtter et bæredygtigt storkøkken.
Det er helt GRATIS og tilmelding er efter først til mølle-princippet, her.
Er du vanvittig nysgerrig, kan du købe eller downloade bogen gratis. Download den HER.
Workshoppen funderer på et samarbejde mellem INBIOM, Food&Bio Cluster, Agro Business Park, Landbrug & Fødevarer, Unilever Food Solutions og Daka ReFood.
Klima, miljø og energi

HimmerLand er nu REFOOD-certificeret, og tager et skridt i den grønne retning
Portionsanretninger, doggybags til gæsterne og øget fokus på affaldssortering. Det er blot nogle af de tiltag Daniel Ditman Pedersen har implementeret i HimmerLand, siden han tiltrådte stillingen som Køkkenchef den 1. september 2020.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Cafe ROD – Bæredygtighed i alle hjørner i Hjørring
Hos Cafe ROD i Hjørring, som åbnede hen over sommermånederne, har man fra start haft en klokkeklar vision – man vil have den bæredygtige tankegang ud i alle hjørner af cafeen!
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Fårup Sommerland – genanvendelse helt ude i skoven
I Fårup Sommerland har man hen over sommeren 2020 sat ekstra ind på den grønne omstilling. Man har nemlig i forbindelse med højsæsonen indgået endnu et samarbejde med Daka ReFood, som nu både afhenter brugt fritureolie og madaffald, hos den nordjyske forl
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

ReFood Organizer – din nye ven i køkkenet!
ReFood Organizer er lavet til det effektive køkken, hvor tid er penge og bæredygtighed er en del af firmaets DNA.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Alfred Pedersen & Søn – hvorfor skal gode grøntsager gå til spilde?
Hos det fynske gartneri, Alfred Pedersen & Søn, får man det maksimale ud af hver en tomat, peber og agurk, ved at sælge ”de grimme grøntsager”, som ellers ville gå til spilde!
Indhold fra partner
Samfund

Daka lancerer Øgro-gødning til juletræer
Gødningsprodukterne forhandlet af Daka under navnet Øgro har alle hidtil været 100 % organiske. Men nu har Daka udviklet en gødning specielt til juletræer.
Indhold fra partner