02.03.2017  |  Medarbejder

Årets vigtigste flyvning nærmer sig

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Jeg er utrolig stolt af, at jeg selv har fået muligheden for at hjælpe med at laste flyet med nødhjælp, der kan give børnene i Mali en bedre fremtid," skriver René Toft-Holm, basechef for Norwegians danske kabinepersonale, i dette blogindlæg.

Af René Toft-Holm, Basechef for Norwegians danske kabinepersonale

På mandag sker det. Årets vigtigste flyvning for os i Norwegian. Alle flyvninger er selvfølgelig vigtige, men denne her er noget helt særligt. I samarbejde med UNICEF flyver vi livsvigtig nødhjælp og skolematerialer til Mali for at hjælpe børn, der er ramt af krig og konflikt. Jeg er utrolig stolt af dette samarbejde. Jeg er utrolig stolt af, at vi sammen gør en indsats for at for at hjælpe børn til et bedre liv. Jeg er utrolig stolt af, at jeg selv har fået muligheden for at hjælpe med at laste flyet med nødhjælp, der kan give børnene i Mali en bedre fremtid. Sidst, men ikke mindst, er jeg utrolig stolt over, at mange mennesker har valgt at bidrage til at gøre denne flyvning mulig. Vi har dog stadig brug for hjælp!

Vi kan hjælpe børnene i Mali

Samarbejdet med UNICEF har mindet mig om, at der findes glemte kriser ude i verden. Det er Mali et godt eksempel på. Fem år med krig og konflikt har ramt børnene i Mali hårdt. 142.000 børn er alvorligt underernærede, og 360.000 børn går glip af vigtig skolegang. Næsten 400 af landets skoler er lukkede, fordi de er ødelagt, plyndret, overtaget af militæret eller bliver brugt som husly til de mange flygtninge. Børnene i Mali er uskyldige ofre for den væbnede konflikt i landet, og de har brug for al den hjælp, de kan få. Sammen kan vi hjælpe børnene med at overleve og komme tilbage i skole, så de kan skabe sig en bedre fremtid og være med til at genopbygge landet.  

Vi er stolte over at gøre en forskel

Det er en ære for os at samarbejde med UNICEF. Det mærker jeg, når jeg taler med mine kollegaer om denne flyvning, og de tidligere vi har haft til andre konfliktområder – i Jordan, Ukraine og Den Centralafrikanske Republik. Internt i Norwegian har der op til hver af disse flyvninger været store nomineringsrunder. Her kan alle i selskabet nominere en kollega, der fortjener at være med på turen. Mange hundrede deltager hver gang, og på flyvningen til Mali er ti ’ambassadører’ nu plukket ud. Jeg kender selv flere, der har været med på tidligere flyvninger til konfliktområder, og det er oplevelser, der sætter sig resten af livet. Det må være ufattelig hårdt at se børn i den livssituation, men samtidig en utrolig glæde at kunne bidrage til forhåbentligt at ændre perspektivet en smule. Jeg håber, jeg selv får mulighed for at tage afsted en gang.

Vi har brug for din hjælp

I år har jeg til gengæld fået muligheden for at være med til at laste flyet med nødhjælp i Københavns Lufthavn. Det motiverer og glæder mig meget at tænke på, at dette bliver modtaget af børn, som får nyt håb og mere mening med livet. Alt dette havde dog ikke været muligt uden de fantastiske mennesker, som har valgt og stadig vælger at hjælpe med en donation. Vi sætter så stor pris på, at I er med til at støtte årets vigtigste flyvning. Men vi har stadig brug for din hjælp. Send en sms med teksten FLY til 1900. Så bidrager du med 150 kroner. Hvert et bidrag tæller!

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere