Medarbejdere

Medarbejder

”Det jeg laver, skal give mening, ellers er det lige meget”

Unge med autisme kan få succesoplevelser både fagligt og socialt på arbejdspladsen, hvis de får den rette hjælp. Martin Hvidsteen er en af dem. Han er 25 år gammel, og er efter et 8 måneders praktikforløb nu fastansat i en flexjob ordning hos Modern Workplace-teamet i Atea Consulting. Martin gør ikke gerne noget, som ikke giver mening – der skal ske noget, og der skal være fremdrift.

Indhold fra partner

Medarbejder

Sundhedstjek til lægens sjældne gæster

Ansatte hos Lemvigh-Müller kan få et gratis sundhedstjek i arbejdstiden. Tilbuddet gælder alle, men er en særlig håndsrækning til produktions-, lager- og logistikmedarbejdere, som typisk ikke overrender lægen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast: HR og bæredygtighedstsunamien

”Bæredygtighed kommer til at rulle ind over danske virksomhederne som en tsunami de næste to år. Og de virksomheder, der ikke er med på vognen, vil få sværere og sværere ved at rekruttere de medarbejdere, de har brug for”, siger dagens gæst

Indhold fra partner

Medarbejder

Sådan fastholder du seniorer på arbejdsmarkedet

Selvom størstedelen af seniorerne er ved godt helbred, bekymrer mange sig om, at helbred og problemer med at klare arbejdet kan få dem til at forlade arbejdsmarkedet tidligere.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere