17.06.2020  |  Samfund

Vil du styrke din konkurrenceevne? Så gør ligestilling og sundhed til en strategisk prioritet

Indhold fra partner Hvad er dette?

200 år. Så lang tid vil det tage at opnå ligestilling. Ved at prioritere sundhed & ligestilling på arbejdspladsen kan virksomheder være med til at accelerere udvikling- for medarbejdere & bundlinje. Se filmen & bliv klogere på hvorfor du bør være med.

Sex & Samfund har lavet en kort animationsfilm, der belyser en række af de ligestilling- og sundhedsudfordringer, der findes i erhvervslivet. Særligt for kvinder. 

Se med og bliv klogere på hvorfor investeringer i sundhed og ligestilling i erhvervslivet er en nødvendighed for at styrke bæredygtig udvikling og økonomisk vækst - til gavn for medarbejdere, virksomheder og samfund. Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel.

For mere information læs mere her: sexogsamfund.dk/erhvervssamarbejde

Mere fra Sex & Samfund

Sex & Samfund

https://sexogsamfund.dk/erhvervssamarbejde

Sex & Samfund kæmper for at fremme sundhed, rettigheder og ligestilling i forhold til krop, køn, seksualitet, graviditet og fødsel både i Danmark og internationalt. Vi er medlem af en globalt omspændende føderation, International Planned Parenthood Federation (IPPF), og samarbejder med lokale partnerorganisationer i de lande, hvor vi arbejder. Vores tilga…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere