Sundhed

Klima, miljø og energi

Stryhns Gruppen lancerer nøglehulsmærkede pålægssalater som de første i markedet

Som en del af ambitionen om at sikre sundere alternativer til forbrugerne, lancerer Stryhns Gruppen nu nøglehulsmærkede pålægssalater fra K-Salat som den første fødevareproducent i kategorien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En bæredygtig arbejdsplads handler også om sundhed, trivsel og fastholdelse

Socialt bæredygtige arbejdspladser er på agendaen mange steder i disse år. For at give virksomheder redskaber til dette arbejde, skal der nu udarbejdes standarder, som støtter udviklingen af socialt bæredygtige arbejdspladser.

Indhold fra partner

Medarbejder

Sundhedstjek til lægens sjældne gæster

Ansatte hos Lemvigh-Müller kan få et gratis sundhedstjek i arbejdstiden. Tilbuddet gælder alle, men er en særlig håndsrækning til produktions-, lager- og logistikmedarbejdere, som typisk ikke overrender lægen.

Indhold fra partner

Samfund

Psykomotorisk terapi: Fokus på det hele menneske

På plejehjemmet Søster Sophies Minde, hvor pleje og omsorg tager udgangspunkt i det hele menneske, er livskvalitet et begreb med mange facetter. Det har to studerende i psykomotorisk terapi fået bekræftet og arbejdet med i løbet af tre måneders praktik. Til gavn og glæde for både beboere og de studerende selv.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere