Sundhed

Medarbejder

Sundhedstjek til lægens sjældne gæster

Ansatte hos Lemvigh-Müller kan få et gratis sundhedstjek i arbejdstiden. Tilbuddet gælder alle, men er en særlig håndsrækning til produktions-, lager- og logistikmedarbejdere, som typisk ikke overrender lægen.

Indhold fra partner

Samfund

Psykomotorisk terapi: Fokus på det hele menneske

På plejehjemmet Søster Sophies Minde, hvor pleje og omsorg tager udgangspunkt i det hele menneske, er livskvalitet et begreb med mange facetter. Det har to studerende i psykomotorisk terapi fået bekræftet og arbejdet med i løbet af tre måneders praktik. Til gavn og glæde for både beboere og de studerende selv.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Et seriøst sundhedshus

Diakonissestiftelsens rolige rammer sikrer trivsel for erhvervslejerne og de 500 borgere, der dagligt kommer i Sundhedshuset. Stedets lange historie inden for sundhed og velfærd signalerer kvalitet, lyder det fra to erhvervslejere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: PFA: Stærkt fokus på bæredygtighed og samfundsansvar i 2021

Med udmeldingen om en ambitiøs CO2-målsætning, en styrket indsats for at hjælpe sygdomsramte kunder & et øget fokus på det gode seniorliv blev 2021 et år, hvor PFA’s arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar var i centrum. Se Rapport for samfundsansvar.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere