Sexchikane

Medarbejder

Nu intensiveres indsatsen mod sexchikane på arbejdspladserne

I en trepartsaftale mellem regeringen, arbejdsgivere og arbejdstagere lægges der via 17 initiativer op til et endeligt opgør med seksuelle krænkelser på arbejdspladsen.

0 kommentarer

Medarbejder

FH dokumenterer mere sexchikane end i de officielle tal

En ny undersøgelse fra Fagbevægelsens Hovedorganisation afslører, at over dobbelt så mange lønmodtagere oplever seksuel chikane, som de officielle tal viser. Det er der én god forklaring på. Og det kan laves om.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

FBSA INDSAMLER VIDNESBYRD OM KRÆNKELSER I BYGGERIET

I takt med den aktuelle me too-bølge, der afdækker sexistisk og krænkende adfærd i forskellige dele af det danske samfund, samler Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar nu vidnesbyrd ind fra byggeriet. Det sker anonymt og har til formål at afdække omfanget af krænkende adfærd i den danske ejendoms,- bygge- og anlægsbranche. Du kan bidrage ved at sende os din historie eller skrive under på vores sexismeerklæring.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Sexisme-debatten spreder sig i C25

Den seneste tids sexisme-debat i mediebranchen er nu begyndt at sprede sig til andre brancher. »Jeg tror desværre ikke, at der findes nogen arbejdspladser, der kan sige sig fri for, at den slags er foregået«, siger Tanja Frederiksen, kommunikationschef i Tryg.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere