Sexchikane

Strategi & ledelse

FBSA INDSAMLER VIDNESBYRD OM KRÆNKELSER I BYGGERIET

I takt med den aktuelle me too-bølge, der afdækker sexistisk og krænkende adfærd i forskellige dele af det danske samfund, samler Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar nu vidnesbyrd ind fra byggeriet. Det sker anonymt og har til formål at afdække omfanget af krænkende adfærd i den danske ejendoms,- bygge- og anlægsbranche. Du kan bidrage ved at sende os din historie eller skrive under på vores sexismeerklæring.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Sexisme-debatten spreder sig i C25

Den seneste tids sexisme-debat i mediebranchen er nu begyndt at sprede sig til andre brancher. »Jeg tror desværre ikke, at der findes nogen arbejdspladser, der kan sige sig fri for, at den slags er foregået«, siger Tanja Frederiksen, kommunikationschef i Tryg.

0 kommentarer

Samfund

Dansk Industri og Sex & Samfund samarbejder om Covid-19 indsats i Østafrika

Covid-19 har ført til sygdom og dødsfald i hele verden – også i Østafrika, hvor DI og Sex & Samfund samarbejder med erhvervslivet. Sammen har vi udviklet en Covid-19 indsats for at forebygge sygdom og sexchikane på arbejdspladser i østafrika.

Indhold fra partner

Medarbejder

Ny vejledning skal forebygge mobning og sexchikane på arbejdspladsen

Virksomheder skal forebygge krænkende handlinger, og Arbejdstilsynet kan langt tidligere gribe ind i sager. Det fremgår af Arbejdstilsynets nye vejledning

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere