Økologisk landbrug
09.12.2022KLS Grafisk Hus A/S
Sponseret
Økologipionerer er gået fra gris til plante
I 2019 stiftede ægteparret Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen virksomheden Organic Plant Protein, efter at have solgt deres andel i fødevarevirksomheden Hanegal, som de startede tilbage i 1994. Det var her, at ideen om at producere teksturerede planteproteiner opstod efter vedtagelsen af en ny strategi, som lød på at 85% af deres produkter skulle være plantebaserede i 2030.
19.08.2022Food Nation
Sponseret
How Collaboration Increases the Market Share of Organic Products
In Denmark, professional kitchens can benefit from the consumers’ increasing demand for organic food. As of 2018, more than 3000 kitchens and eateries are enrolled in the program. The Organic Cuisine Label is an example of the organic development in Denmark.
18.02.2020KLS Grafisk Hus A/S
Sponseret
Thise Mejeri – økologisk og bæredygtigt
Mejeriet i Thise blev grundlagt i 1887 – og i 1988 blev det et af Danmarks første økologiske mejerier. På daværende tidspunkt var der næsten ingen andre, som turde at satse på økologien – hverken politikere, butikker eller mejeriselskaber. Men siden dengang har Thise Mejeri satset på kompromisløs økologisk kvalitet. Nu vil Thise Mejeri gerne være endnu mere ambitiøse i forhold til bæredygtighed.
16.08.2016CSR.dk
Nyt studie udpeger fordelene ved økologisk landbrug
Et økologisk landbrug giver mere profit og skaber sundere afgrøder. Samtidig kan det være løsningen i en tid med befolkningstilvækst, klimaforandringer og miljøforringelser. Det er konklusionerne i en ny undersøgelse fra Washington State University.
Udgiver
Copyright 2023