13.01.2017  |  Klima, miljø og energi

Skal Danmark sætte sit aftryk på CSR i landbruget?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu begynder udviklingen af en international guide inden for bæredygtig udvikling og social ansvarlighed specifikt til landbruget. Alle med interesse og viden på området kan få indflydelse på udviklingen af guiden.

- Guiden skal være et værktøj til at gøre det mere konkret at arbejde med CSR i landbrugssektoren og komme med forslag til, hvordan man griber det an. Hvis danske mærkesager skal indgå i guiden, er det vigtigt, at Danmark deltager aktivt, siger Josefin Hörnqvist, konsulent i Dansk Standard.

Guiden tager udgangspunkt i standarden ISO 26000 om CSR, men skal tilpasses landbrugs- og fødevaresektoren.

Alle med interesse og viden på området kan få indflydelse på udviklingen af guiden ved at deltage i arbejdet hos Dansk Standard. Dansk Standard holder kickoff-møde tirsdag den 7. februar 2017, hvor man kan høre mere om arbejdet.

- Formålet med kickoff-mødet er at samle alle danske interessenter og finde ud af, om der er fælles fodslag på nogle områder, så vi sikrer dansk indflydelse. De lande, der i dag er udnævnt til eksperter på området, er primært udviklingslande, siger Josefin Hörnqvist.

Læs mere og tilmeld dig gratis kickoff-møde tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00-15.30

Mere fra Dansk Standard

Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indflydelse på fremtidens marked…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere