Landbrug

Strategi & ledelse

Using drones increase earnings in agriculture

A study from 2019 between the Danish Technological Institute and SEGES shows the economic benefits of using drones in agriculture when gathering data for distributing plant protection. Targeting specific crops instead of the entire field ensures less plant protection waste and economic benefits for the farmer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Eftertragtet klimaværktøj snart klar som prototype

Efter en længere periode med udvikling, ser det nu ud til, at Landbrug og Fødevarer i samarbejde med Økologisk Landsforening snart står klar med en prototype af et klimaværktøj, der skal hjælpe landets landmænd med at beregne klimaaftryk.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nyt pyrolyseanlæg viser vejen mod færre udledninger for landbruget

Verdens første fuldautomatiske SkyClean-anlæg er netop blevet indviet i Brædstrup. Landbruget kan reducere sin udledning af klimagasser med 50 procent ved hjælp af pyrolyseteknologi, som benyttes af SkyClean, anslår eksperter

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Planten, der kan det hele: Tangfarme skyder op i Europa

I Asien har man en stærk tradition for at dyrke tang. Men nu begynder vi europæere at få øjnene op for potentialet i den lille vandplante. Den optager CO2 fra luften, kræver ingen jord eller rent vand for at blive dyrket og kan bruges i både fødevarer, medicin, tekstiler og plastik.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere