04.05.2020  |  Strategi & ledelse

Økonomisk Ugebrevs Rating af Tax Governance 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

De 100 største danske virksomheder har samlet set løftet oplysningskvaliteten i arbejdet med ansvarlig skattepraksis. Det viser året Rating af Tax Governance.

De 100 største danske virksomheder har samlet set løftet oplysningskvaliteten i arbejdet med ansvarlig skattepraksis. Den samlede pointscore for Top 100 virksomhederne er i år væsentligt højere, end den var i både 2019 og 2018.

Kvaliteten er især løftet i de virksomheder, som i forvejen havde en politik for ansvarlig skattepraksis. Næsten hver anden virksomhed har stadig ikke formuleret en konkret skattepolitik og kun fem nye virksomheder tilføres listen med pluspoint.

I alt 26 selskaber fra Top 100 har i år forbedret deres score i Økonomisk Ugebrevs årlige rating af Tax Governance. Det er en hel del mere end sidste år, hvor 14 selskaber gik frem i forhold til året før.

Godt halvdelen på Top 100 får point, mens de øvrige 47 tildeles nul point. Det viser, at omkring hver anden virksomhed, som i forvejen har en skattepolitik, fortsat udvikler den og øger kvaliteten.

Ørsted og Salling Group topper som sidste år listen med fuld pointhøst, mens ISS nu er at finde i gruppen lige efter, hvor også Mærsk placerer sig.

Læs alt om ratingen og se oversigten top 100 her: 

https://esg.ugebrev.dk/category/tema/bedst-til-skatte-governance-top-100-rating/

Mere fra Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

https://ugebrev.dk/samfundsansvar/

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar – om ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar er et erhvervsmedie, der skarpt fokuserer på erhvervslivets og investorernes samfundsansvar. Portalen har fokus på ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab gennem professionel journalistik, databaserede analyser og ratings.  Hertil komm…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere