09.06.2022  |  Klima, miljø og energi

1 ud af 10!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Iris van Wanjooij fra EMMA Safety Footwear er gået videre fra den lokale runde og er nu udvalgt som en af de 10 SDG-pionerer i UN Global Compact.

Iris, Program Manager Corporate Social Responsibility hos EMMA Safety Footwear, er udvalgt som en af de 10 SDG-pionerer i UN Global Compact. Hun er blevet valgt som pioneren for Supply Chain Sustainability.
SDG-pionererne er udvalgt på grund af deres engagement i at arbejde hen imod bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) gennem implementeringen af FN's Global Compact ti principper om menneskerettigheder, miljø, arbejdskraft og anti-korruption.

Læs mere om UN Global Compact website: https://lnkd.in/eKXh6pvk

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere