05.07.2018  |  Kommunikation

ALDI Danmark fjerner buræg fra hylderne 2 år tidligere end planlagt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved udgangen af juli måned i år er det ikke længere muligt at finde buræg i de danske ALDI butikker.

I august 2016 meldte ALDI Danmark ud, at man senest ved udgangen af 2020 ville stoppe salget af buræg, men allerede nu bliver den målsætning en realitet. Dermed fjerner ALDI buræggene fra deres hylder 2 år tidligere end ellers planlagt.

”Dyrevelfærd bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder og det er derfor kun naturligt, at vi følger med udviklingen og udfaser buræg fra vores sortiment,” siger CSR-manager Katrine Milman, og fortsætter: ”En del af vores revitaliseringsplan består i at udvikle og optimere vores sortiment. Det indebærer også, at vi kigger på hvor vi kan blive endnu skarpere i forhold til ansvarlighed og her falder buræg altså ind under.”

Udfasningen vækker glæde hos Dyrenes Beskyttelse: ”Det glæder mig, at ALDI Danmark har udfaset buræg allerede to år tidligere end planlagt. Erfaringer viser, at mange tager hoppet fra buræggene til øko-æg, hvor forholdene for dyrene er markant bedre. Derfor kommer det her tiltag til at betyde bedre dyrevelfærd for rigtigt mange høns,” siger Britta Riis, Direktør i Dyrenes Beskyttelse.

ALDI er allerede i fuld gang med, at udfase skjulte buræg i forarbejdede fødevarer og målsætningen er, at det skal være gennemført senest ved udgangen af 2020.

ALDI Danmark igangsatte i 2017 en omfattende revitaliseringsplan, der med millioninvesteringer markant skal ændre indkøbsoplevelsen i butikkerne. Med til planen hører, at over 150 butikker skal flyttes, udvides, ombygges eller have omfattende istandsættelse. Det medfører, at butikkerne får mere fokus på de friske kategorier såsom frugt & grønt, kød, bake-off og kølevarer, som gør kæden mere attraktiv for det daglige indkøb.

En del af revitaliseringsplanen er også at fokuserer i endnu højere grad på ansvarlighed både i sortiment og drift.

Mere fra ALDI Danmark

ALDI Danmark

https://www.aldi.dk

  • cr@aldi.dk
  • 88803500
  • Herstedeøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark

ALDI Nord er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland.ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Vi stiller derfor strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktion af råvarer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere