02.03.2023  |  Klima, miljø og energi

Alfix Fliseklæber nomineret til pris Effektivt Byggeri 2023

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske byggecentre uddeler for første gang prisen EFFEKTIVT BYGGERI 2023 på byggerimessen i Fredericia den 21.-24. marts. Blandt de nominerede er Alfix’s nye Svanemærkede ’letvægts’ fliseklæber, Alfix LetFix Plus.

Se de seks nominerede produkter og afgiv din stemme her.

Formålet med prisen er blandt andet at hædre virksomheder, der sætter fokus på optimering af ressourceforbrug og understøtter bedre og mere effektive processer i byggeriet. Alle kan være med til at stemme på, hvilket produkt, der skal vinde prisen.

Svanemærket fliseklæber med ekstra lang rækkeevne
Juryen begrunder Alfix’s nominering til prisen med følgende udtalelse: ”Alfix LetFix Plus er EMICODE EC1 PLUS-mærket, hvilket betyder meget lav afgasning. Fliseklæberen er derudover et ’letvægtsprodukt’ sammenlignet med traditionelle klæbere, hvilket mindsker tunge løft og er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø”.

Innovativ råvareteknologi og materiale-sammensætning medfører, at den nye Svanemærkede fliseklæber fra Kolding kommer i 15 kg sække. Med en Alfix LetFix Plus sæk (15 kg) kan mureren montere lige så mange kvadratmeter fliser som med en traditionel sæk fliseklæber på 18-25 kg.

Fokus på effektive processer, miljø og arbejdsmiljø
Den lange rækkeevne giver stor ressourcebesparelse i alle led; hos råvareleverandørerne, producenten, trælastkæderne, udførende murere samt bygherrer. Færre kilo, som løftes og transporteres, giver desuden lettere og mere effektive arbejdsprocesser og et bedre arbejdsmiljø. Desuden er det et plus for miljøet, at Alfix LetFix Plus er CO2-reduceret - og et plus for arbejdsmiljøet, at klæberen er støvreduceret.

Foruden færre kilo i sækkene leveres Alfix LetFix Plus i en emballage, der er FSC-mærket, og hvor inderfolien er udviklet af 100 procent genanvendt plast.

Anvendelsesteknisk tilbyder Alfix LetFix Plus et unikt niveau af ståfasthed, bæreevne og lethed. Det gør den ekstrem let og lækker at arbejde med for den udførende murer.

Den effektive Alfix nyhed vil blive demonstreret på stand D-6320 på BYGGERI’23. Læs mere om messen her og se produktinfo her.

Mere fra Alfix

Alfix

https://www.alfix.com/

  • alfix@alfix.dk
  • +45 75 52 90 11
  • H. C. Ørsteds Vej 11-13, 6000 Kolding, Danmark

Alfix er en dansk familieejet virksomhed stiftet i 1963. Virksomheden ligger i Kolding og udvikler, producerer og brander højkvalitetsbyggematerialer som spartelmasse, fliseklæber, fugemasse og facadepuds. Produkterne afsættes i byggecentre i hele Skandinavien – slutbrugerne er primært murere og gulvlæggere.Alfix har siden 2000 arbejdet dedikeret og målrettet med at minimere sine miljøpåvirk…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere