Bæredygtighedspris

Klima, miljø og energi

Hvem skal vinde prisen som Verdens Bedste Indkøber?

Det batter for kloden, hvis virksomheder og offentlige organisationer indkøber mere bæredygtigt. Både på den grønne og sociale bundlinje. Derfor skal vi hylde de bedste indkøbere – og du kan bidrage ved at indstille en virksomhed, institution eller organisation til prisen 'Verdens Bedste Indkøber'.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Quantafuel vinder ’Plastprisen 2022'

BASF’s strategiske partner i Skive Quantafuel har vundet Plastindustriens Plastprisen 2022. Quantafuels administrerende direktør Lars Rosenløv modtog prisen torsdag aften i København.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop er endnu engang kåret til Danmarks mest bæredygtige skønhedsbrand!

Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie om bæredygtighed. Den nye rapport for 2022 er netop blevet udgivet, og de danske forbrugere har talt: for fjerde år i træk kårer de The Body Shop som branchens bedste i kategorien for skønhedsbrands.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Forstanderinden sikrer social bæredygtighed

For anden gang er Diakonissestiftelsens interne Bæredygtighedspris blevet uddelt. Den går til forstanderinde søster Merete Pelle Poulsen, som er blevet nomineret af flere for sin utrættelige indsats for social bæredygtighed i organisationen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere