02.05.2022  |  Klima, miljø og energi

Hvem er Danmarks bedste til bæredygtighed?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sustainability Awards 2022 hylder de rollemodeller, der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed. Skal din virksomhed være med, kan I tilmelde jer nu.

Med Sustainability Awards 2022 sætter Dansk Erhverv og EY fokus på de virksomheder, der skaber værdi i samfundet med bæredygtig innovation og klimastrategi.

Bæredygtighedsinitiativet, der blev afholdt første gang i 2021, hylder de rollemodeller, der arbejder strategisk og innovativt med bæredygtighed, og samler de danske erhvervsledere, der har størst indflydelse på fremtidens bæredygtighed og som bidrager til at nå FN’s verdensmål og de globale klimamål.

Sustainability Awards har opnået anerkendelse i dansk erhvervsliv, blandt meningsdannere, eksperter og investorer. Det giver de nominerede virksomheder mulighed for at udbrede kendskabet til, hvordan de arbejder med bæredygtighed og bidrager til at løse en af de vigtigste opgaver verden står overfor.

Tre priser anerkender de allerbedste
Sustainability Awards omfatter tre priser, som er målrettet danske virksomheders arbejde for at skabe værdi i samfundet og etablere god og forbilledlig praksis inden for bæredygtighed.

I arbejdet for at finde de rigtige vindere gennemføres der interviews med de stærkeste ansøgere. På baggrund af disse interviews, og virksomhedernes arbejde inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, vælger den uafhængige jury, hvem der kåres som vindere af priserne Climate Strategy Award og Sustainability Innovation Award.

Den tredje pris – særprisen for Long Term Value Creation – uddeles af Dansk Erhverv og EY, og kan derfor ikke søges.

Ansøgning
Interesserede virksomheder kan ansøge via dette link.

Ansøgningen er åben indtil til den 13. maj 2022.

Vinderne af Sustainability Awards 2022 kåres tirsdag den 13. september 2022 i Christian IV’s smukke Børs på Slotsholmen i København.

Læs mere om Sustainability Awards her.

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse. Som et led i vores service tilbyder vi en række ydelser indenfor virksomheders samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere