17.02.2022  |  Klima, miljø og energi

Nomineret som SDG Pioneer af FN Global Compact.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Iris van Wanrooji fra EMMA Safety Footwear, der er en del af Hultafors Group, er af FN Global Compact blevet nomineret som SDG (Sustainable Development Goals) Pioneer.

Hvert år fejrer FN's Global Compact en gruppe SDG Pioneers, dvs. fremtrædende ledere og medarbejdere, der gør et ekstraordinært stykke arbejde for at fremme verdensmålene gennem gennemførelsen af FN's ti principper om menneskerettigheder, arbejde, miljø og antikorruption.

Hvis valgt, vil Iris van Wanrooij, Program Manager Corporate Social Responsibility hos Emma Safety Footwear, være en af ​​de 10 SDG-pionerer, der i juni 2022 fejres på Leaders Summit i New York.

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere