27.04.2011  |  Strategi & ledelse

Arbejdsmiljøets vogter certificeret

Med en arbejdsmiljøcertificering kan Arbejdstilsynet nu dokumentere, at der er styr på arbejdsmiljøet i eget hus.

Arbejdstilsynet har taget sin egen medicin, og er netop blevet arbejdsmiljøcertificeret af Bureau Veritas Certification, der har gennemgået tilsynets arbejdsmiljø.

”Arbejdstilsynet har et godt og sikkert arbejdsmiljø og lever op til alle krav for at blive arbejdsmiljøcertificeret,” lyder det fra Bureau Veritas Certification.

På Arbejdstilsynets interne årsmøde kunne Bureau Veritas Certification sektorchef Lars Vestergaard Jensen derfor overrække et arbejdsmiljøcertifikat til direktør i Arbejdstilsynet Jens Jensen.

"Som myndighed på arbejdsmiljøområdet har vi naturligvis en særlig forpligtigelse til at have et godt og sikkert arbejdsmiljø, men det er egentligt ikke den vigtigste grund til at være arbejdsmiljøcertificeret. Det er helt afgørende for mig, at Arbejdstilsynet har et sikkert og sundt arbejdsmiljø, så vores medarbejdere kan udføre deres arbejde. Et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for, at vi kan levere en god service til vores kunder - virksomhederne i Danmark. Det har vi nu fået dokumentation for," pointerede Jens Jensen

Med arbejdsmiljøcertificeringen i hus kan Arbejdstilsynet nu bruge sin egen krone-smiley, som viser, at virksomheden har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat og har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard.

-SRR

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere