07.01.2021  |  Samfund

Bæredygtige investeringer med DoLand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den ”almindelige” dansker og især den kvindelige del af befolkningen, skal have mulighed for at investere deres penge bæredygtigt. Det vil start-up virksomheden DoLand gerne hjælpe med, og noget tyder på, at strategien virker. Læs mere her.

Pelle Pedersen er 32 år, tidligere chef for Bæredygtige Investeringer i pensionskassen PKA og har nu startet sin egen virksomhed, hvor han fokuserer på at hjælpe kunderne med at investere bæredygtigt.

Som Chief Impact & Growth Officer i DoLand, har Pelle en mission; Han vil gerne hjælpe ”almindelige” mennesker at investere bæredygtigt og udbrede kendskabet til hvad det vil sige at investere bæredygtigt. Kvinderne må også gerne lære at investere, og når man ser på kønsfordelingen af investorerne på DoLands platform, så er den strategi lykkedes, idet 37%  af DoLands investorer er kvinder og 49% af dem på ventelisten er kvinder.

”DoLands mission er at få danskerne til at blive meget mere interesserede i bæredygtige investeringer, for disse investeringer vil definere, hvordan vores fremtid kommer til at se ud”, siger Pelle til vært i podcasten Bæredygtig Business, Steffen Max Høgh.

Men hvordan kan DoLand få fat i os almindelige danskere, der ikke ved en dyt om investering – endsige om bæredygtig investering? Deres strategi er at gøre kommunikationen og valgmulighederne så klare og enkle som muligt. Det gør de blandt andet ved at præsentere en konkret guide til, hvordan man kan komme i gang med at investere bæredygtigt.

DoLand vil gerne skabe gennemsigtighed i bæredygtige investeringer. Med viden og information. De har samtidig en kritisk tilgang til de virksomheder, der hævder at være bæredygtige. Stefen Max Høgh arbejder i øvrigt med samme problemstilling i sin kommende bog og fortæller om den såkaldte ”bæredygtighedstrekant” hvor man kan analysere sig frem til, hvor i en virksomhed, man skal sætte ind, for at komme frem til det reelle, negative aftryk en virksomhed har.

Hvis du gerne vil investere bæredygtigt, giver podcasten et rigtig godt indblik i, hvordan du kommer i gang.

Lyt til Podcasten her og læs mere om DoLand her

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere