Bæredygtige investeringer

Samfund

Danske Bank løfter målsætning for bæredygtige investeringer for at fremme grøn omstilling

Danske Bank opstiller nye mål for investeringer i ESG- og bæredygtige investeringsfonde og forpligter sig til målet om reduktion af udledning af drivhusgasser til nul (netto) senest i 2050. Det skal bidrage til at skabe værdi for kunderne og understøtte overgangen til et mere bæredygtigt samfund.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

PFA Pension støtter poster, der er direkte modstridende med Paris-målene

PFA har købt obligationer i provinsen Alberta, hvor størstedelen af verdens tjæresand udvindes. "Hvis man vil være Paris-kompatibel, skal man ikke udvinde tjæresand", lyder det fra politisk chef hos Mellemfolkeligt Samvirke.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

EU-krav strammer op på grønne påstande i finanssektoren

"Det kommer i den grad til at skubbe på virksomhedernes grønne omstilling", mener Nykredits chef for ESG. Og Finanstilsynet opretter særlig enhed til at følge med i branchens grønne aktiviteter.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Dansk pensionselskab er med i kampen imod investeringer i sort energi

Storbanken HSBC investerer stadig stort i kulkraftværker. Det vil gruppe af investorer, heriblandt danske Akademikerpension, nu have sat en stopper for.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere