26.11.2020  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Om rapporten
Rapporten beskriver aktiviteterne i Danske Bank-koncernen i regnskabsåret 1. januar til 31. december 2019. Formålet med rapporten er at give et indblik i vores Societal Impact & Sustainability-strategi og de emner, der har betydning for vores interessenter og vores forretning. Vi ønsker at redegøre retvisende og balanceret for vores aktiviteter og fremdrift i overensstemmelse med vores rapporteringsprincipper.
Rapporten udgør vores lovpligtige redegørelse for samfundsansvar og den kønsmæssige sammen- sætning af ledelsen i henhold til § 135 a og b i Bekendtgørelse om finansielle rapporter for kreditinsti- tutter og fondsmæglerselskaber m.fl.

Vores årlige rapportering omfatter Danske Bank-koncernens Annual Report 2019, Risk Management 2019 og denne rapport. Segmen- terede og detaljerede data findes i vores Sustainability Fact Book 2019, og vi udgiver et Statement on Modern Slavery Act 2019 og et Statement on Carbon Neutrality 2019 – alle dokumenterne findes på danskebank.com/societal-impact

Denne rapport er en oversættelse af Danske Banks Sustainability Report 2019. I tilfælde af uover- ensstemmelser er den engelske version gældende.

Tags: Danske Bank

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere