B Corp

Strategi & ledelse

Ny efteruddannelse skal få B Corp-certificeringer endnu bredere ud i Danmark

Til efteråret lancerer Erhvervsakademi Aarhus sammen med B Corp Nordic et uddannelsesforløb der klæder virksomheder på til at opnå en af de mest krævende og omtalte certificeringer i verden.

Klima, miljø og energi

OKNygaard er nu EU's første B Corp-certificerede anlægsgartnervirksomhed

OKNygaard har opnået den højeste certificering inden for bæredygtighed. Både som den første anlægsgartnervirksomhed i EU, men også som det første selskab i den europæiske idverde-gruppe. Nu skal idverdes øvrige selskaber følge trop.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sinatur bliver Nordens første B Corp certificerede hotelkæde

Selvom hotel- og restaurationsbranchen er en af de brancher, der har været hårdest ramt af Covid-19 krisen, har det ikke fået hotelkæden Sinatur Hotel & Konference til at gå på kompromis med deres store ambitioner på ansvarligheds- og bæredygtighedsområdet. Tværtimod.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Impact Business Models - Hvordan skaber du et positivt aftryk med din forretningsmodel?

The B Impact Assessment er det værktøj, B Corps bruger for at måle impact. Evalueringen måler virksomheders impact ud fra to forskellige perspektiver: Impactful Operations og Impact Business Models.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere