B Corp

Klima, miljø og energi

OKNygaard giver indblik i deres B Corp-certificering

Måske har du allerede hørt, at OKNygaard opnåede B Corp-certificering som den første anlægsgartnervirksomhed i EU. Men er du i tvivl om, hvad B Corp egentlig er? Så se med i videoen

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske modevirksomheder opnår fælles sprog for bæredygtighed med ny certificering

B Corp-certificeringen er hurtigt ved at vinde indpas hos danske modevirksomheder, der mangler fælles rammer for bæredygtighed i form af politisk regulering, og som i stedet må forsøge at regulere sig selv.

Strategi & ledelse

B Corps forpligter sig til at være udledningsneutrale i hele værdikæden

Sammen 500+ B Corps fra hele verden, har 12 danske virksomheder forpligtet sig til at være udledningsneutrale i hele værdikæden i 2030. Forpligtelsen om at accelerere reduktionen af drivhusgasse mod udledningsneutralitet kommer i forbindelse med COP25.

Indhold fra partner

Samfund

Hvordan tøjler virksomheder kapitalismens vilde kræfter, når de slippes løs på Black Friday?

Årets største shoppedag, Black Friday, er igen over os. Det er en dag, der i den grad splitter vandene både blandt virksomheder og befolkningen. Nogle lukker forretningen på denne sorte dag i forbrugets tegn, mens andre vælger alternative veje.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere