06.05.2021  |  Supply chain

Bekæmp piratkopiering med en digital tvilling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Piratkopierede produkter betyder tab af arbejdspladser i Norden. I Optilon mener vi, at der er brug for en stærk reaktion. Læs i denne artikel hvordan vi mener at man kan tackle problemet med en digital tvilling.

Piratkopierede produkter er meget mere end falske sportssko og parfume flasker. I dag påvirker det endda noget så vigtigt som coronavacciner. Piratkopierings industrien koster Nordiske virksomheder milliarder af kroner hvert år. Det resulterer i betydeligt tab af skatteindkomst. Og det er årsagen til tabet af titusinder af job i de nordiske lande på årsbasis.

En stærk reaktion mod piratkopiering er nødvendig fra flere retninger nu. Ved at kigge op, forbedre debatten og være opmærksom på farerne og tabene kan vi muligvis se de muligheder, kampen kan medføre. Piratkopiering er en af ​​vores tids største økonomiske forbrydelser. At tackle problemet i virkeligheden ville betyde store belønninger, især i tider som disse.

I Optilon mener vi, at man kan tackle problemet, blandt ved brug af en digital tvilling. Læs mere i denne artikel.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere