Ansvarlig supply chain

Supply chain

Green Logistics - Initiatives to reduce carbon emissions in the entire supply chain

Carbon neutrality is becoming a more relevant topic each day as we see climate extremes with floods and droughts all over the globe. Many believe that we are at a turning point to address climate change and avoid a climate catastrophe soon.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt forskningsprojekt om genanvendelse af arbejdstøj står foran stort gennembrud

Chalmers University of Technology i Göteborg har sat sig for at løse en umiddelbart umulig opgave i tekstilindustrien: på grund af det komplekse design og brugen af mange forskellige materialer i arbejdstøj kan kun ganske lidt arbejdstøj genanvendes.

Indhold fra partner

Supply chain

Kaffeindsats bærer frugt

Danske NGUVU plantede for et par år siden en masse nye kaffetræer i Kenya, som blev givet til kvindelige kaffebønder fanget i fattigdom. Nu er de første træer så store, at de er begyndt at give kaffebær, hvilket er med til at øge kvindernes indtægt.

Indhold fra partner

Supply chain

Supply Chains CO2 fodaftryk (Scope 1,2,3) kan allerede nu måles og monitoreres i eksisterende Supply Chain teknologier

Hvis man er ambitiøs med sin bæredygtighedsindsats i Supply Chain så bruger man digitale Supply Chain teknologier til at skabe indsigt og fremdrift på sin Scope 3 udledning. I denne artikel sætter vi fokus på hvordan.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere