Ansvarlig supply chain

Supply chain

Virksomheders kaffeforbrug hjælper kvindelige kaffebønder ud af ekstrem fattigdom

Når virksomheder fylder NGUVU-kaffebønner i kaffemaskinerne er de med til at løfte kvindelige kaffebønder i Kenya ud af ekstrem fattigdom. Gennem bedre betaling og optimering af kaffefarmene har NGUVU øget kvindernes indkomst med 243 procent.

Indhold fra partner

Supply chain

Bekæmp piratkopiering med en digital tvilling

Piratkopierede produkter betyder tab af arbejdspladser i Norden. I Optilon mener vi, at der er brug for en stærk reaktion. Læs i denne artikel hvordan vi mener at man kan tackle problemet med en digital tvilling.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Guardian lægger pres på elektronik-producenter med benhårde produktanmeldelser

Med en ambition om at skubbe elektronik-branchen i en mere bæredygtighed retning samt at hjælpe deres læserne til at træffe et oplyst valg, når de handler elektronik, går The Guardian fremadrettet hårdere til værks, når de anmelder produkter.

0 kommentarer

Supply chain

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer

Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.

Indhold fra partner

Supply chain

Brug Supply Chain som løftestang for de bæredygtige ambitioner og spar penge

Bæredygtige forsyningskæder og besparelser går hånd i hånd med den digitale forsyningskæde. Effektive forsyningskæder er mere bæredygtige. I denne artikel anviser vi 5 områder der hjælper dig med at skabe både en bæredygtig og effektiv forsyningskæde.

Indhold fra partner

Supply chain

Undersøgelse viser at 69 procent af forbrugerne gerne vil vide, hvordan deres tøj blev fremstillet

Stor britisk undersøgelse viser, at de europæiske forbrugere i stigende grad går op i bæredygtighed, når de shopper tøj, sko og accessories.

0 kommentarer

Supply chain

Hvordan reducerer man CO2 og omkostninger på 40.000 transporter på samme tid?

Det kan være en næsten umulig opgave for mennesket at optimere på 40.000 transporter med alle de kombinationsmuligheder der er. Men med Kunstig Intelligens/Statistisk Modellering er der mulighed for både at spare CO2 og omkostninger. Hør mere hvordan.

Indhold fra partner

Supply chain

Building Resilient Supply Chains to Meet the Moment—and the Future

The COVID-19 crisis has exposed how efficiency in supply chains came at the cost of resilience. It is time to build more robust and resilient supply chains—understanding, valuing, and incorporating resilience for the buyer, suppliers, and the workers.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere