09.05.2022  |  Supply chain

Vær med når IKEA fortæller om hvordan de gør brug af netværksoptimering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Onsdag den 18. Maj, online mellem 9-12 kan du høre hvordan IKEA gør brug af netværksoptimering til at optimere deres Supply Chain. Sustainability er i fokus på dette års Supply Chain Design European Summit. Kom og vær med!

Onsdag den 18. Maj løber årets Supply Chain Design European Summit af stablen. Det foregår online i tidsrummet 9-12 og det er ganske gratis at deltage. Dette års tema er "adding sustainability to network design". I praksis betyder det, at vi vil have særligt fokus på at demonstrere og netværke omkring det at integrere sustainability i måden man optimerer sin Supply Chain på. 

På dette summit kan du blandt andet få et indblik i:

  • Hvordan IKEA bruger netværksoptimering til at optimere deres Supply Chain - og hvordan de påtænker at bruge det fremadrettet - også i forhold til sustainability
  • Tendenser når det gælder Sustainability og Supply Chain - og hvilke inititativer man kan iværksætte
  • Hvad trender indenfor Supply Chain Design - og hvorfor
  • Taktisk og strategisk transportoptimering - indblik i 2 cases hvor Supply Chain Design er blevet anvendt
  • Hvordan kan man demokratisere sin tilgang til optimering af sin Supply Chain? Med andre ord hvordan kan man gøre brug af data på tværs af organisationen og derigennem optimere sin Supply Chain.

Tilmled dig ganske gratis lige her på dette link: https://optilon.com/event/supply-chain-design-european-summit-2022/

Hvis ikke du har mulighed for at deltage på den pågældende dag eller hele det pågældende tidsrum, så skriv dig alligevel op så vil du få optagelserne tilsendt.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere