11.04.2018  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Berendsens CSR-rapport 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Berendsen ligger bæredygtighed og ansvarlighed os meget på sinde. Vi er proaktive aktører der konstant sætter nye ambitiøse mål. FN’s 17 verdensmål er inkorporeret i vores arbejde - vi bruger dem aktivt til at vurdere det arbejde vi lægger for dagen.

Hos Berendsen tager vi ansvar for mennesker, miljø og omverden i alle led af vores  forsyningskæde, lige fra vores indkøb hos vores tekstilproducenter i Fjernøsten, som  skal leve op til vores høje CSR-krav – og til håndteringen af vores affaldsfraktioner, som vi sorterer ud fra Svanemærkets krav. Ansvarlighed er en integreret og fundamental del af den måde, vi driver vores forretning på hver eneste dag, og i denne rapport kan du læse om vores vigtigste projekter og fokusområder. Rapporten er opdelt i fire dele:

  1. Berendsen og CSR
  2. Kunder og omverden
  3. Medarbejdere og lokalsamfund
  4. Verdensmålene og fremtiden

Til trods for at alle vores danske vaskeriers gennemsnitlige forbrug af el og gas ligger under kravene fra Svanemærket, er vores mål at reducere energiforbruget med 5 % over de næste 3 år. Vi vil fortsætte med at arbejde på at reducere vores vandforbrug, selvom vandforbruget er halveret med 50 % siden 2004. Derfor vil vi fortsætte vores innovative projekter med at bruge regnvand i vaskeprocessen og rense og genbruge skyllevandet.

For Berendsen Danmark er CSR vejen frem. Det har det altid været, og det er det nu mere end nogensinde før. Denne CSR-rapport vil give dig et indblik i de bæredygtige resultater, vi allerede har skabt i årenes løb – og gøre det klart, hvor vi vil sætte ind i fremtiden for at gøre den størst mulige forskel for verdens miljø og vores værdsatte medarbejdere, kunder og interessenter.

Mere fra Elis Danmark A/S

Elis Danmark A/S

www.elis.com

Elis Danmark (tidligere Berendsen Textile Service) tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. Elis var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev Elis verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som den første virksomhed i verden.Elis koncernen…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere