Tekstilbranchen

Supply chain

Verdenskendt modemagasin dropper pels

I en historisk beslutning har det verdenskendte modemagasin ELLE vedtaget en ny politik, som bandlyser pels fra både annoncer og redaktionelt indhold i alle udgivelser. Dyreværnsorganisationen Anima jubler over beslutningen og forventer nu en dominoeffekt i modepressen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nyt projekt skal gøre det lettere at få repareret tøj

Et nyt MUDP-projekt vil igennem et ny digitalt system og en effektiv infrastruktur gøre det lettere og billigere at få repareret tøj i stedet for at kassere det.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Zalando investerer i Infinited Fiber Company: Nu skal langt flere tekstiler genanvendes med ny teknologi

Europas førende onlineplatform for mode og livsstil, Zalando, investerer i teknologikoncernen Infinited Fiber Company, som arbejder med genanvendelse af tekstilaffald.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Sellpy, Sveriges største onlineplatform for secondhand, lanceres i 20 nye lande, og Danmark er iblandt

Siden 2014 har Sellpy tilbudt kunder at købe og sælge secondhand online på en nem og enkel måde. I løbet af det seneste år har Sellpy etableret sig i Tyskland, Holland og Østrig og er nu klar til at indtage 20 nye lande i Europa.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere