Better Energy

www.betterenergy.com/

Branche/Sektor:

Energisektoren

Om

Better Energy er et internationalt solenergiselskab og en aktiv spiller i den globale omstilling til grøn energi

Better Energy er et internationalt solenergiselskab, der finansierer, konstruerer, designer, driver og vedligeholder solcelleanlæg til boligejere, erhverv, landbrug, offentlige institutioner og forsyningskunder. Vi finansierer anlæggene ved at foretage investe…

Læs mere  

Om

Better Energy er et internationalt solenergiselskab og en aktiv spiller i den globale omstilling til grøn energi

Better Energy er et internationalt solenergiselskab, der finansierer, konstruerer, designer, driver og vedligeholder solcelleanlæg til boligejere, erhverv, landbrug, offentlige institutioner og forsyningskunder. Vi finansierer anlæggene ved at foretage investeringer sammen med finansieringsbanker og investorer og udsteder bæredygtige obligationer.

Vi lever i en tid, hvor udvikling sker med accelererende hastighed. Derfor har vi i Better Energy samlet pionerer, innovatører og iværksættere, der har fingeren på pulsen. Sammen driver vi forandring og baner veje for en fremtid drevet af solenergi. Hver dag arbejder vi for at sætte handling bag vores vision om en sund, sikker og bæredygtig fremtid. Vi vil forsyne verden med ubegrænset, tilgængelig og billig grøn energi.

Vi tror på, at ønsket om en bedre verden og velfærd er hinandens forudsætninger. Derfor fokuserer vi på områder, hvor vores indsats leverer økonomisk afkast og bedre leverammer for alle.

Kontaktpersoner

Medine Duvarci

Corporate Communications Specialist

Michelle Laramie Lund

Communications & Human Capital Director

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere