The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

Branche/Sektor:

Engros- og detailhandel

Om

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976. 
 

Imod dyreforsøg

Vores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internatio…

Læs mere  

Om

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976. 
 

Imod dyreforsøg

Vores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmærke, der blev tildelt Humane Cosmetics Standard for vores politik imod dyreforsøg. 
 

Fair handel

Vi tror på fair handel i en sådan grad, at vi allerede for 20 år siden startede vores eget fair handelsprogram. Vi kalder det Community Trade. Vi er af den holdning at denne grad af engagement i forhold til fair handel er unik indenfor skønhedsbranchen. Community Trade programmet inkluderer i dag over 30 leverandører i mere end 20 lande, hvilket giver over 25.000 mennesker på tværs af kloden en fair indkomst til at bygge deres fremtid på. De fleste af vores produkter indeholder Community Trade ingredienser. 
 

Vores fem kerneværdier

The Body er ledende i forhold til at skabe større gennemsigtighed i store virksomheder , og vi har stået i spidsen for positiv social og miljømæssig forandring gennem vores kampagner, der afspejler vores fem kerneværdier: Støt Community Trade, forsvar menneskerettigheder, imod dyreforsøg, opfordre til bedre selvværd og pas på vores jord. 
 

Vores velgørenhedsfond

Vi har også vores egen velgørenhedsfond, The Body Shop Foundation, stiftet i 1990 (registeret velgørenhedsnr. 802757) vi støtter græsrodsbevægelser, som har svært ved at opnå konventionel støtte. Fondens fokusområde er at være medvirkende til at skabe fremskidt indenfor områderne; menneske- og borgerrettigheder, beskyttelse af miljø og dyr. 

Vi er en del af L'Oréal familien. Find ud af mere om vores moderselskab www.loreal.com

Supply chain

The Body Shop fejrer B corp-måneden med produktinnovationer inden for refillbar makeup!

Marts måned er B Corp month, måneden hvor de virksomheder der mener det er vigtigere at være bedst FOR verden end I verden, bliver anerkendt. En B Corp-virksomhed opfylder de højeste verificerede standarder for sociale og miljømæssige resultater, gennemsigtighed og juridisk ansvar dokumenteres og gennemgåes hvert tredje år for at bevare certificeringen. I år er det tre år siden The Body Shop blev certificeret og står nu over for sin anden certificeringsproces.

Indhold fra partner

Samfund

Over 1,4 millioner EU-borgere kræver cruelty free kosmetik!

Næsten halvanden million mennesker i hele EU har krævet, at Europas forbud mod dyreforsøg til kosmetik skal opretholdes. På trods af forbuddene, som har været gældende siden 2013, fortsætter dyr med at lide og dø i skønhedens navn, hvor grumme dyreforsøg nu er påkrævet af europæiske myndigheder, herunder på ingredienser der udelukkende anvendes i kosmetik.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

The Body Shop og LOKK fortsætter kampen mod mænds vold mod kvinder!

Denne vinter har The Body Shop støttet og hyldet alle de fantastiske frivillige ildsjæle og omsorgspersoner, som kæmper for at hjælpe andre, hver dag, året rundt, verden over. Og i igen i år har The Body Shop samarbejdet med LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre, der repræsenterer flere end 50 kvindekrisecentre, deres 500 ansatte og over 1500 frivillige.

Indhold fra partner

Samfund

The Body Shop fortsætter kampen mod mænds vold mod kvinder og dropper Black Friday og rabatter

112.000 kvinder udsættes hvert år for psykisk vold af deres partner*. 24.000 kvinder udsættes hvert år for fysisk vold af deres partner**. 12 kvinder bliver hvert år dræbt af deres partner***. Over 2.200 kvinder og 2.100 børn hvert år har et ophold på et krisecenter****. Disse tal understreger, at mænds vold mod kvinder fortsat er en pandemi. Derfor fortsætter The Body Shop kampen mod mænds vold mod kvinder i samarbejde med LOKK, Landsorganisation af Kvindekrisecentre.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

The Body Shop er endnu engang kåret til Danmarks mest bæredygtige skønhedsbrand!

Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie om bæredygtighed. Den nye rapport for 2022 er netop blevet udgivet, og de danske forbrugere har talt: for fjerde år i træk kårer de The Body Shop som branchens bedste i kategorien for skønhedsbrands.

Indhold fra partner

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere