13.02.2020  |  Supply chain

Brug AI til at skabe en mere bæredygtig forsyningskæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) kan være med til at optimere virksomhedens Supply Chain og dermed også skabe en mere bæredygtig Supply Chain. Vi giver et bud på hvordan i denne publikation. Download gratis.

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) er med til at optimere virksomhedens Supply Chain. Men det var også engang utænkeligt, at en maskine kunne slå et menneske i skak. Når vi snakker optimering så handler det også om at designe en ny Supply Chain der er mere bæredygtig.

I denne gratis publikation deler vi ud af vores erfaringer med at arbejde med AI i Supply Chain. Desuden giver vi gode råd til hvordan man som virksomhed selv kan komme igang. 

Da forsyningskæden har stor indflydelse på alle omkostningsdrivere i en virksomhed, åbner optimering af Supply Chain med AI op for nye muligheder for at vinde nye markedsandele, øge salget og etablere nye forretningsmodeller. AI er stadig "noget der foregår i fremtiden", og nogle antyder endda, at AI er historiens største paradigmeskifte. 

Supply Chain AI kan løse reelle Supply Chain-problemer
Det skiftende landskab i Supply Chain kræver mere præcis planlægning, synkronisering og hurtigere reaktionsevne, der går langt ud over den typiske arbejdsstyrkes og infrastrukturs evner. Det kræver øjeblikkelig synlighed, hurtig beslutningstagning og øget fleksibilitet i hele Supply Chain. Også her kan Supply Chain AI blive en konkurrencefordel, da det er muligt med brug af den rigtige type AI-teknologier at løse nogle af disse virkelige Supply Chain udfordringer.

Denne publikation giver dig følgende:

  • Du lærer, hvordan og hvorfor du skal gøre brug af AI i Supply Chain til at løfte virksomhedens konkurrenceevne 
  • Du får et indblik i hvordan Optilon hjalp en svensk producent med at spare 22% på deres logistikomkostninger - ved automatisk at korrigere adresser
  • Du får inspiration til hvordan du kan oprette din egen tilgang til AI i Supply Chain og implementere den i din egen organisation.

Du kan downloade publikationen her

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.dk

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige og bæredgtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper p…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere