15.11.2021  |  Samfund

Bureau Veritas Kick Off 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det overordnede tema for dagen er Shaping a World of Trust, hvor du kan opleve hele 3 keynote speakers og 6 virksomhedscases fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity.

Gennem årene har Bureau Veritas Kick Off udviklet sig for at imødekomme de aktuelle tendenser i samfundet samt vores kunders muligheder og udfordringer, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor kan du se frem til en NYHED på Bureau Veritas Kick Off 2022.

Det overordnede tema for dagen er Shaping a World of Trust, og nu kan du som noget helt nyt høre en række virksomheder fortælle om deres erfaringer med cybersecurity - et område som både små og store virksomheder har stigende fokus på.

Du får derfor fornøjelsen af at opleve hele 3 keynote speakers og 6 virksomhedscases fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity, og du kan allerede nu læse mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Med en imponerende liste af spændende talere og virksomhedscases, dedikerer vi en hel dag til Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust torsdag den 11. august 2022 kl. 09.00-16.30 i Trekantområdet. 

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her…

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere