Bæredygtig udvikling

Klima, miljø og energi

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Fragtfirmaet Kaj Madsen Fjelstrup har satset stort. De har nemlig investeret et større millionbeløb i 30 nye ret specielle lastbiler. Det specielle ved de nye biler er, at de kører på LNG (Liquified Natural Gas), fremfor diesel, hvilket gør at de udleder 20% mindre CO2 end en traditionel diesel lastbil. Derved har de gjort deres vognpark grønnere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed bliver en GIGA god forretning

Bæredygtighed er ikke kun godt for planeten, men også for din forretning, og fremtidens succesfulde virksomheder er bæredygtige virksomheder. Læs her, hvorfor og hvordan bæredygtighed bliver en virkelig god forretning for dig.

Indhold fra partner

Supply chain

Firmajulegaven skaber jobs til udsatte i Afrika

En række sociale iværksættere er gået sammen om firmajulegaven ’Afrikakurven’, så virksomheder kan give medarbejderne en smagfuld julegave og samtidig bidrage til at skabe udvikling i Afrika.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Ligestilling og sundhed er must-win battles i erhvervslivet. Ny guideline viser vejen

Sex & Samfund har lanceret et nyt værktøj, som trin for trin vejleder virksomheder i, hvordan de kan styrke ligestilling og sundhed - og dermed også deres konkurrenceevne.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere