26.06.2019  |  Klima, miljø og energi

Kort men godt: Chr. Hansen-direktørs gode råd om lukrativ, bæredygtig forretning

Finansdirektør i Chr. Hansen, Søren West Lonning, har været drivkraften bag virksomheden bæredygtige omstilling. Han fortæller til Børsen, hvordan man gør bæredygtighed til lukrativ forretning.

Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen kunne i januar i Davos hente prisen som verdens mest bæredygtige virksomhed, udnævnt af Corporate Knights.

Læs også: "Folk vil gerne rejse ansvarligt, og det er en god forretning for os"

Drivkraften for virksomhedens omstilling til bæredygtig produktion er finansdirektør Søren West Lonning, der sammen med direktionen har bevist, at bæredygtighed går hånd i hånd med profitabel forretning ved at sætte hårde fakta og konkret substans bag ordet bæredygtighed.

Søren West Lonning er derfor til Børsen kommet med sine otte bedste råd til at gøre bæredygtighed til lukrativ forretning. De er;

Læs også: Overholdelse af menneskerettighederne er god forretning

  1. Undersøg om der i din virksomhed er nye bæredygtige forretningsområder
  2. Skriv bæredygtighed ind i strategien og operationaliser den
  3. Få bæredygtighed ind i de kulturelle værdier
  4. Nedsæt komitéer, der sikrer eksekvering af det bæredygtige værdisæt
  5. Sæt fakta og substans bag bæredygtige tiltag
  6. Få styr på energieffektiviteten
  7. Skriv bæredygtighed ind i ledelsens bonusordninger
  8. Mål resultaterne for bæredygtighed

- JMA

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere