Det ikke uden en vis stolthed at vi kan prale af at have Danmarks største hotel, måske verdens største.
Vi lægger sidste kyndige designhånd på indretning og facade,og inden længe flyver gæsterne ind – i omegnen af 5.000.000 så vi har droppet navne check-in.
Og hvem er det, spørger den nysgerrige læser: Det kunne meget vel være fremtidens proteinkilde eller en af dem, for vores nye gæster er fårekyllinger af arten Acheta Domesticus (husfårekyllinger).
Vi er ikke alene om projektet og arbejder sammen med ENTOMATION, som er med til at overbevise vores del af verden om at det er lige så naturligt at spise fårekyllinger og f.eks. melorme, som det er at spise rejer. En fårekylling indeholder 60-70% protein, alle vigtige aminosyrer, B12 og Omega 3 og 6. En 40 fod container er smagfuldt indrettet med klimaanlæg og andre teknikaliteter. Vi er dog i udviklingsfasen og der går lige et par dage eller flere inden "ristede fårekyllinger i estragonsauce" ryger på menuen.
Beboerne skal leve af genbrug mere præcist madrester fra Bella Center, og varmen er overskudsvarme. Lidt perspektiv: Det kræver 1.500 liter vand at producere 1 kilo protein fra kvæg – en eneste liter at producere 1 kilo protein fra fårekyllinger. Vi vender garanteret tilbage med nyt fra farmen, indtil da bliver man klogere her https://entomation.com/