07.10.2020  |  Klima, miljø og energi

Sustainable Hospitality Alliance og BC Hospitality Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

BC Hospitality Group er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Vores omdrejningspunktet er hosting moments that matter, drivkraften i vores forretning og den røde tråd i alt hvad vi gør.

Det betyder også at vi udnytter vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt, og har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat initiativer inden for hvert område. Derfor giver det rigtig god mening af vores CEO Allan L. Agerholm er bestyrelsesmedlem hos Sustainable Hospitality Alliance.

Organisationen blev grundlagt i 1992, efter en FN Konference om Miljø og Udvikling, og er en sammenslutning af engagerede internationale virksomheder i turistindustrien. Fokus er på bæredygtighed og et fælles ansvar, lokalt og globalt, med det formål at støtte og beskytte destinationerne for de kommende generationer.

Organisationens medlemmer udgør 25% af den globale industri i forhold til antal værelser og inkluderer 15 førende hotelvirksomheder på verdensplan med over 30.000 ejendomme og 4.5 mio. værelser.

Filmen med Allan L. Agerholm er produceret på vores grønne stolthed Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, et af verdens mest bæredygtige hoteller.

Mere fra BC Hospitality Group

BC Hospitality Group

http://www.bchospitalitygroup.dk/

Hos BC Hospitality Group tager vi udgangspunkt i begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi – udover at levere den bedste service til vore gæster og kunder - tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og omgivelserne. Vi har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hos…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere