27.10.2015  |  Klima, miljø og energi

Crowne Plaza er nomineret til bæredygtighedspris

Hotellet Crowne Plaza i Ørestaden ved København er nomineret til en pris for bæredygtighed. Det placerer hotellet helt i top blandt grønne byggerier.

Et af Danmarks mest bæredygtige hoteller, Crowne Plaza Copehagen Towers, er udvalgt blandt verdens mest miljømæssige og bæredygtige projekter hos Energy Globe.

Læs også: Lene Espersen: Vi halter bagefter med det bæredygtige byggeri

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Derfor skal Crowne Plaza være med ved et globalt tv-show den 19. januar 2016 i Irans hovedstad, Teheran, hvor Energy Globe Award løber af stablen og kårer de bedste grønne projekter i verden.

”"Vi er meget stolte over denne nominering som et af verdens mest bæredygtige kommercielle hoteller”", siger Allan L. Agerholm, koncerndirektør i BC Hospitality Group, som Crowne Plaza Copenhagen Towers er en del af.

”"Siden starten i 2009 har det været vores vision at bevise, at det kan lade sig gøre at drive et totalt kommercielt hotel samtidig med, at vi respekterer miljømæssige hensyn, uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten og nødvendigheden af også at lave en bæredygtig bundlinje", fortsætter han.

Energy Globe Award er et østrigsk initiativ, der siden 1999 har arbejdet på at fremme grøn omstilling. Det er blandt andet evnen til at tænke grønt, Crowne Plaza har hentet nomineringen hjem på, da hotellet bruger 65 procent mindre energi end andre hoteller i samme størrelse og rangering.

Læs også: Fremtidens strøm er bæredygtig og gratis

Crown Plaza er nomineret i kategorien Earth, hvor modstanderne er den australske skyskraber 1Bligh i Sydney og det etiopiske miljøprojekt Green Ethiopia. 

-JPN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere