Hotelbranchen

Klima, miljø og energi

Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København

Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sinatur Hotel & Konference er landets første hotelkæde med et verificeret GHG-regnskab.

Et værktøj, der understøtter arbejdet med at reducere Sinaturs klimaaftryk og nå helt i mål med at blive CO2-neutrale allerede i år. Og et vigtigt skridt på vejen mod at blive CO2-positve inden 2030.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sinatur Hotel & Konference etablerer internt ambassadørkorps

Et nyt korps af medarbejderambassadører skal bidrage til at føre Sinatur-hotellernes samfundsambition og bæredygtige forretningsstrategi ud i livet. Korpsets første opgave er Verdens Bedste Morgen, fredag den 6. september.

Indhold fra partner

Samfund

København vil gøre hoteltekstiler cirkulære

Anvendelsen af tekstiler på hotellerne i København påvirker miljøet, så for at fremme bæredygtigheden har kommunen udgivet en rapport med anbefalinger, der skal skubbe brugen i en cirkulær retning. Hotel Clarion ved lufthavnen er blandt dem, der arbejder på sagen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Sinatur Hotel & Konference skaber værdi af kaffegrums

Næste gang du overnatter på et af landets seks Sinatur-hoteller, får du en ny bæredygtig oplevelse. Hotellets sæbe, shampoo og fugtighedscreme indeholder nemlig olier, der er udvundet af kaffegrums, og det har din hud rigtig godt af.

Indhold fra partner

Supply chain

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer

Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sinatur vil være Danmarks første CO2-positive hotelkæde

Sinatur Hotel & Konference, bestående af seks danske hotel- og konferencesteder i naturskønne omgivelser, har med en ambitiøs bæredygtighedsindsats sat sig for at blive Danmarks første CO2-positive hotelkæde. Målet skal være nået i 2030.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hotelophold der gør en verden til forskel

En hotelbookingportal med 365.000 hoteller i hele verden, hvor kunderne kan spare penge og samtidig støtte projekter, som gavner miljø og samfund. Ugens B Corp, Goodwings, vil gøre rejsebranchen bæredygtig ved at udfordre gængse normer og forretningsgange

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere