20.12.2018  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: CSR Rapport 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mere end 40 år har KMD været en integreret del af samfundet. Danskerne har berøring med vores systemer dagligt, hvorfor vi er meget bevidste om både mulighederne og udfordringerne ved it. Derfor har vi valgt at sætte fokus på begge dele i vores CSR.

Den digitale transformation forandrer verden

Bedre service til borgerne. Nye produkter til kunderne. Effektivisering af arbejdsprocesser. Stærkere samarbejde. Håndtering af ny lovgivning. Bedre ledelses- og styringsværktøjer. Konkurrence fra hidtil usete sider. Det er blot nogle af de udfordringer og muligheder, offentlige organisationer og private virksomheder i dag skal navigere i. Det kræver tæt dialog og samarbejde mellem kunder, beslutningstagere, borgere og os i de kommende år, så vi fastholder en stærk digital tillid, inklusion og tryghed i befolkningen.

Mere it er selvfølgelig ikke svaret på alt. Men digital transformation hjælper med at møde nye krav og udfordringer. Derfor står det højt på agendaen i et samfund i forandring.

Med denne rapport beskrives, hvordan KMD arbejder samfundsansvarligt med den digitale transformation, samt hvordan vi efterlever vores løfte om at følge FN’s principper i Global Compact. Det er vores mål, at KMD skaber forenkling, forandring og fremskridt via digitalisering og teknologi, hvor det betyder mest. Vi er overbevist om, at vores tilgang til den digitale transformation styrker en ansvarlig udvikling af vores velfærdssamfund og virksomheders konkurrenceevne.

Tags: KMD, CSR, KMD

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere